woensdag 22 maart 2017

Lezing "Het ministerie van werkplezier"

Op donderdag 27 april verwelkomen we Ilse Ceulemans en Serge Ornelis in de bib voor een boeiende lezing over hun bestseller “Het ministerie van werkplezier. Alles went behalve slecht management.” Met veel gevoel voor humor en een kritische blik leggen zij de vreemde gewoontes in onze werkcultuur bloot en ontdekken we hoe werken weer plezier kan opleveren.

In “Het Ministerie van Werkplezier” legt Ilse Ceulemans met veel gevoel voor humor de energiezuigers en de stoorzenders van de werkvloer bloot. Met de frisse blik van de buitenstaander fileert ze de vreemde gewoontes op en rond het kantooreiland. Haar man Serge Ornelis vult aan vanuit zijn expertise als coach voor managers en beantwoordt Ilses lastige vragen als: “Waarom willen we alles in regeltjes gieten?”, “Is de flexibele werknemer een mythe?” en “Hoe ver mag macht gaan?”

Na deze lezing kijk je ongetwijfeld met een andere blik naar alles wat rondom jou gebeurt op de werkvloer en zit je boordevol inspiratie om je werk anders te organiseren, zodat je leven niet aan kwaliteit hoeft in te boeten en je je ambities toch kunt omarmen.

De lezing vindt plaats op donderdag 27 april om 20 uur in Bibliotheek De Wolfsput. Deelname is gratis. Inschrijven voor de lezing kan via dit online inschrijvingsformulier, e-mail (info@wolfsput.be), telefoon (02 451 69 70) of in de bibliotheek zelf.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten