donderdag 12 mei 2016

Verrassingen in je valies – voor leerkrachten middelbaar onderwijsDe zomervakantie begint stilletjes aan dichterbij te komen. Dat betekent rust en tijd voor al die dingen die te vaak blijven liggen. Misschien is lezen voor jou zoiets dat er niet vaak genoeg van komt? Wil je van de tijd in de zomervakantie gebruik maken om mooie en nieuwe jeugdliteratuur te ontdekken?

Wij van de bibliotheek zijn ervan overtuigd dat er parels van jeugdboeken op jou liggen te wachten. Meer nog: wij willen je helpen om die te vinden. Wij willen je op ontdekkingsreis sturen. We zullen zelfs je rugzak maken!


Dit is het plan:
  • We sturen leerkrachten van het middelbaar onderwijs de zomer in met een pakket van 4 verrassende boeken voor een leeftijdsgroep naar keuze (12-14 jaar, 14-16 jaar, 16-18 jaar). De pakketten kunnen afgehaald worden vanaf 6 juni 2016.
  • Bij elk boek zorgen we voor een recensie. Kwestie van jouw oordeel te toetsen aan dat van andere volwassen kinderboekenlezers.
  • Er is verder geen haast bij: we verwachten het pakket pas na de zomervakantie terug.
Hoe reserveer je een boekenpakket?  Dat kan telefonisch, via mail of van thuis uit via de online catalogus. Hiervoor zoek je op “verrassingen in je valies”. Kies de juiste leeftijdscategorie en reserveer je pakket. Om te reserveren heb je een account van Mijn bibliotheek nodig en je moet natuurlijk lid zijn van de bib. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten