dinsdag 1 maart 2016

Digitale expeditie in de bib tijdens de Jeugdboekenweek!

Tijdens de Jeugdboekenweek (van 5 tot 26 maart) kunnen kleine en grote avonturiers terecht in de bib voor een digitale ontdekkingsreis. Via smartphone of tablet gidsen een handvol vragen je doorheen het  veelzijdige land dat we “de bibliotheek” noemen. Onderweg valt er heel wat te beleven: verrassende filmpjes, dartele muziek en korte tekstfragmenten die de verbeelding kietelen. Op deze manier leer je niet alleen veel moois kennen in de bibliotheek, maar verken je ook het thema van de Jeugdboekenweek “Weg van de stad”.

De digitale expeditie duurt zo’n 20 minuten en is geschikt voor kinderen en jongeren van 8 tot 14 jaar (kinderen onder de 12 jaar worden best begeleid door een ouder).
Deelname is gratis! Meer nog: alle deelnemers ontvangen een fijne attentie en wie alle vragen correct beantwoordt, maakt kans op mooie prijzen.

Heb je geen tablet of smartphone? Geen probleem, je kan er eentje lenen in de bib voor de duur van de expeditie (identiteitskaart meebrengen als waarborg).

Vragen en info, één adres: info@wolfsput.be.

De digitale expeditie in de bib wordt u aangeboden door de bibliotheken van de regio Pajottenland en Zennevallei, i.s.m. Mediaraven en met ondersteuning van de Provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse overheid. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten