woensdag 4 maart 2015

Jeugdboekenweek: Humor

In een hilarisch boek in de bib is Kobe de lachmicrobe opgedoken. Gelukkig niet gevaarlijk, integendeel. Het is net belangrijk om die lachmicrobe zo snel mogelijk te verspreiden onder de bevolking want lachen is gezond!

Workshops

Maak je eigen "Leven van een loser"-dagboek
Ben jij ook fan van de boeken van Jeff Kinney en droom je van je eigen grappige en gekke dagboek? Deze workshop zet je op weg!

Maak je eigen grappige fotoprops
Met een gekke snor of leuke bril op ziet jouw foto er meteen supergrappig uit. In deze workshop knutsel je je eigen knotsgekke fotoprops.

Beide workshops vinden plaats op woensdag 18 maart van 14u.00 tot 16u.30 en op zaterdag 21 maart van 10u.00 tot 12u.30. Deelnemen kan doorlopend.

Roald Dahl's lollige weetjes kwis
Doe mee aan onze "Roald Dahl's lollige weetjes"-kwis en maak kans op een leuke prijs. Het deelnameformulier vind je aan de balie op de jeugdafdeling.  

Fotowedstrijd
Maaike Cafmeyer, trotse meter van deze Jeugdboekenweek, daagt je uit om mee te doen met een waanzinnige fotowedstrijd. Maak op de fotostand op de jeugdafdeling een grappige foto met jouw grappigste boek en win een voorleesmoment met Maaike in de bib.
Je foto inzenden kan van 25/02 t.e.m. 25/03 op www.jeugdboekenweek.be.  

Leen een grappig boek en lach je een deuk!
In de grappigste boeken van de bib zit Kobe de lachmicrobe verstopt. Vind jij Kobe in één van de boeken die je leende, dan win je een leuke Kobe-badge.

Voorleesmoment vol grappige verhalen
Speciaal voor de Jeugdboekenweek worden tijdens de voorleesmomenten van maart alleen maar grappige verhalen verteld. Zet je schrap voor een halfuurtje schateren en lachen.
Op woensdag 18 maart om 15u.30 en op zaterdag 21 maart om 10u.30 in de leeshoek op de jeugdafdeling.

Boeken vol humor
Op de jeugdafdeling staan boeken vol humor voor alle leeftijden in de kijker. Bezoek onze themastand en laat je verrassen door deze grappige selectie jeugdboeken.

De Jeugdboekenweek vindt plaats van 14 tot 29 maart 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten